Ik pijp je tot aan mijn keel

Ik pijp je tot aan mijn keel

Emmanuella..

34 jarige vrouw op zoek naar een man uit Friesland

Afkomst Friesland
Postuur Normaal
Gewicht 63KG
Lengte 173CM
Ik heb interesse in
  • Sex
  • Pijpen
  • Tongzoenen
  • Romantisch

Hallo (leuke) mannen. Mijn naam is lonneke. En ik woon in het bovenste puntje van het land. De reden dati khier een profiel aangemaakt heb is omdat ik het heerlijk vind om iemand zo diep mogelijk te kunnen pijpen. Ik zoek daarom meerdere mannen waarbij ik dit kan Doen. Ik vind het namelijk heerlijk en het liefst doe ik dit elke dag.

Hopelijk kom jij met mij in contact en kunnen we snel een afspraak maken. Ik ben een hete meid die overal voor openstaat. Misschien zijn er nog wel meer geile fantasie├źn die ik kan volbrengen. die En zoals ik al zei pijp ik hier liefst elke dag. Ik steek mijn mond het liefst zo ver mogelijk in je lul. Misschien wat raar gezegd maar zo is het nu eenmaal

contact opnemen